Це ще один великий крок вперед у сфері трансплантології Вінниччини.

Лікарі Вінницької обласної клінічної лікарні імені М. І. Пирогова здійснили дві успішні пересадки нирки від померлого донора. Про це повідомляє Вінницька обласна клінічна лікарня ім. Пирогова.

"Завдяки налагодженій співпраці з колегами КНП «Роздільнянська багатопрофільна лікарня» двоє людей отримали шанс на нове життя.Ми безмежно та щиро дякуємо родині донора за неймовірний жест доброти та сміливості, адже Ваше рішення подарувало іншим надію на здорове майбутнє! Світла вічна памʼять донору", – зазначають лікарі.

У Вінницький обласній лікарні ім. М. І. Пирогова наголошують, що трансплантація органів – це складний процес, який вимагає не лише професіоналізму лікарів, але й підтримки та розуміння суспільства.
 

Новини Вінниці / У Вінниці провели дві трансплантації нирок від померлого донораНовини Вінниці / У Вінниці провели дві трансплантації нирок від померлого донораНовини Вінниці / У Вінниці провели дві трансплантації нирок від померлого донораНовини Вінниці / У Вінниці провели дві трансплантації нирок від померлого донора

Джерело