Військову службу правопорядку Вінницька громада підтримує з початку війни у 2014 році.

Автомобіль для виконання спеціальних завдань – уже в бійців Військової служби правопорядку. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Ми підтримуємо наших оборонців різними способами: передаємо FPV, "мавіки", позашляховики, тепловізори та інші матеріальні цінності. Також направляємо кошти безпосередньо у військові частини, щоб бійці могли закупити необхідне їм обладнання. “Безпека та оборона” – ключовий пріоритет роботи нашої команди», – зазначив міський голова Сергій Моргунов.

Військову службу правопорядку Вінницька громада підтримує з початку війни у 2014 році. Службовці подякували громаді за постійну системну підтримку.

«Особовий склад щиро вдячний за такий транспортний засіб, який дасть змогу якомога швидше виконувати будь-які завдання, які будуть покладатися на Військову службу правопорядку», – зазначив боєць, що отримував допомогу.

Новини Вінниці / Вінницька громада передала спецавтомобіль для бійців Військової служби правопорядкуНовини Вінниці / Вінницька громада передала спецавтомобіль для бійців Військової служби правопорядкуНовини Вінниці / Вінницька громада передала спецавтомобіль для бійців Військової служби правопорядку

Джерело