У Вінницькому театрі ляльок відбулася унікальна подія – відкриття експозиції «Дивовижний світ ляльки». Творець цієї чудової колекції ляльок – Маргріт Клеті.

Про відкриття виставки повідомили у Вінницькому театрі ляльок.

«Маргріт Клеті народилася у Швейцарії у звичайній фермерській сім’ї і з самого дитинства мріяла створювати щось своїми руками. У неї була непроста доля. Після втрати рідних, переживаючи важкі часи, вона знайшла в собі сили втілити свою давню мрію та створила ательє з виготовлення ляльок. Це стало її хобі та сенсом усього життя. Всі експонати цієї неймовірної колекції вона створювала власноруч. Маргріт прагнула, щоб її ляльки вражали усіх своєю різноманітністю і красою. За збігом долі вона познайомилася з Тетяною Лейб, якій довірила свою неймовірну колекцію, а та, своєю чергою, подарувала ці унікальні ляльки рідному місту – Вінниці», – розповіли про долю експонатів виставки та колекціонерки на сторінці театру у Фейсбуці.

Реалізувати проект по презентації виставки-експозиції у Вінниці можливим в рамках конкурсу «Сила в ресурсі» від Фонду громади “Подільська громада” за фінансової підтримки Global Fund for Community Foundations

Тепер кожен бажаючий зможе побачити цю унікальну колекцію ляльок ручної роботи неймовірної жінки зі Швейцарії Маргріт Клеті.