• За минулу добу, з 12 по 13 листопада, у Вінницькій області сталося вісім пожеж. В одній із них загинув 44-річний чоловік. У ДСНС розповіли, що та де горіло.

Як інформує Головне управління ДСНС України у Вінницькій області, 12 листопада виникло загорання в одній із кімнат житлового будинку в селі Спичинці Погребищенської громади.

— На місці події надзвичайники встановили, що пожежу локалізовано місцевими мешканцями до прибуття підрозділу. Бійці ДСНС провели пролив місця загорання та розбір конструкцій, — підкреслюють у ДСНС. — За попередньою інформацією, ймовірна причина виникнення загорання —  необережність під час куріння.

У цій пожежі загинув власник оселі, чоловік 44 років.


Пізнього вечора 12 листопада у Липовці горів гараж площею 120 кв.м. Займання приборкали пожежники. До нього, за попередньою інформацією, призвело короткого замикання електромережі.


Цього ж вечора рятувальники приборкали пожежу у дачному будинку в селі Петрик (Рибаче), Літинської територіальної громади.

За попередньою інформацією, займання сталося, через коротке замикання електромережі. Люди не постраждали.

1
1
1

Сьогодні, 13 листопада, близько 11-ї, надзвичайники ліквідували пожежу господарчої будівлі, в Агрономічному. Сталося займання через коротке замикання електромережі.

— На щастя, бійці ДСНС вчасно прибули на виклик та запобігли поширенню полум’я на поруч розташований житловий будинок, — зазначають у повідомленні рятувальників.

1
1
1
1