«Гайворонський експрес» кличе у захопливу подорож мальовничим українським Поділлям

Гайворонська вузькоколійка запрошує всіх охочих на унікальну подорож «Подорож у минуле міста залізничників», яка відбудеться 29 червня. Організатори підготували дві захопливі мандрівки: теплотяжний ретро-тур вузькоколійкою та поїздку з паротягом широкої колії за маршрутом Гайворон — Зятківці.

Мандрівка вузькоколійкою складатиметься з двох частин. Перший маршрут пролягатиме від Гайворона до Хащуватого і назад, а другий — від Гайворона до Усті та назад. У складі поїзда будуть два вузькоколійних теплотягів серії ТУ2 і ТУ7А, чотири пасажирські вагони серії ПВ-40, три вантажні платформи та вагон-цистерна. Туристичний поїзд широкої колії курсуватиме за маршрутом Гайворон — Зятківці, тягнучи паротяг Ер798-71 та чотири пасажирські вагони.

Учасники мандрівки зможуть насолодитися не лише поїздкою, а й різноманітними культурно-мистецькими заходами, благодійним ярмарком зі збором коштів на підтримку ЗСУ, традиційним гарячим обідом на березі мальовничого Південного Бугу та іншими приємностями.

Квитки на ретро-поїзд вже доступні у мобільному застосунку Укрзалізниці, на офіційному сайті та в чат-ботах Укрзалізниці, а також у касах вокзалів. Зокрема, можна придбати квитки на такі поїзди:
– №964 Гайворон — Хащувате та №963 Хащувате — Гайворон,
– №965 Гайворон — Устя та №966 Устя — Гайворон,
– №936 Гайворон — Зятківці та №939 Зятківці — Гайворон.

Вартість квитка в один бік становить 135 грн для дорослих та 102 грн для дітей до 14 років.

Для зручного доїзду до початкової точки та повернення додому передбачені безпересадкові причіпні вагони за напрямками Київ — Гайворон та Львів — Гайворон. Відправлення поїздів з Києва та Львова заплановано на вечір 28 червня, зворотній рейс з Гайворона — ввечері 29 червня. Квитки на трансфер вже доступні на офіційних веб-ресурсах Укрзалізниці.

Зворотній рейс безпересадкових вагонів з Гайворона до Києва та Львова буде об'єднано з туристичним поїздом за маршрутом Гайворон — Зятківці, тому пасажирам цих вагонів додаткові квитки на ретро-поїзд купувати не потрібно.

Для замовлення екскурсії до краєзнавчого музею та екскурсій містом звертайтеся за телефоном: 067-696-51-07.

Джерело