• Вчора, 6 липня, рятувальники Шаргородської громади двічі продемонстрували свою самовідданість та професіоналізм, врятувавши життя тварин.

Перший виклик надійшов до рятувальної служби з села Лукашівка. Маленьке кошеня впало у недіючий колодязь глибиною понад 16 метрів. На щастя, у колодязі не було води, що давало тваринці більше шансів на порятунок.


— Негайно прибувши на місце події, бійці ДСНС за допомогою рятувальної мотузки обережно підняли кошеня назовні. Малюк був наляканий, але неушкоджений, — відзначають на сторінці Головного управління ДСНС України у Вінницькій області.


Не минуло й кількох годин, як рятувальникам знову довелося виїжджати на виклик. Цього разу їм надійшло повідомлення про те, що у недіючому колодязі глибиною 3 метри опинилася корова.

На допомогу рятувальникам прибули фахівці одного із підприємств смт Вороновиця. Спільними зусиллями їм вдалося витягти тварину з небезпечної пастки. Корова також не постраждала.


Ці два випадки ще раз підкреслюють важливість роботи рятувальних служб. Їхня самовіддана праця та професіоналізм дають шанс на життя не лише людям, але й тваринам.

Завдяки вчасним та злагодженим діям рятувальників Шаргородщини вчора вдалося врятувати два життя.

 



Джерело