Департамент економіки й інвестицій ВМР запрошує на подію шукачів роботи.

Завтра, 1 серпня, Вінниця стане центром для тих, хто шукає роботу або хоче змінити свою професійну діяльність. У місті відбудеться ярмарок вакансій, організований в межах проєкту PROLEAP, який реалізує Business People Club спільно з Вінницькою міською радою за підтримки програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Захід об’єднає представників бізнесу з усієї області, які презентують свої вакансії та запропонують робочі місця учасникам.

Цей ярмарок вакансій є частиною проєкту PROLEAP, що стартував у Вінниці навесні цього року. Проєкт об’єднує роботодавців, місцеву владу, шукачів роботи та навчальні заклади з метою допомогти тим, хто шукає своє місце в житті, знайти роботу мрії, а роботодавцям – кваліфікованих працівників.

Максим Мартьянов, директор департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради, наголосив на важливості проєкту у стабілізації ситуації на ринку праці.

«Через мобілізацію та міграцію населення всі громади України зіштовхнулися з браком кваліфікованих кадрів, тож одне з важливих завдань зараз – стабілізувати ситуацію на ринку праці. Саме з цією метою був створений проєкт PROLEAP, який діє у Вінниці вже кілька місяців. Експерти спершу проводили дослідження, щоб визначити перелік найзатребуваніших професій», – розповів Мартьянов.

Ярмарок вакансій відбудеться цього четверга, 1 серпня, з 12:00 до 16:00. Точне місце проведення організатори повідомлять після підтвердження реєстрації. Зареєструватися можна за посиланням.

Організатори підготували безкоштовне чотириденне експрес-навчання для учасників та гарантують подальше працевлаштування. Учасниками проєкту можуть стати всі охочі: студенти, люди старшого віку, жінки, які шукають роботу після декретної відпустки, а також ті, хто бажає кардинально змінити професію та здобути нові навички.

 

Джерело