27 липня у селищі Вороновиця біля місцевого супермаркету відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.

Захід був організований волонтерською спільнотою «Подільські Ластівки» з метою збору коштів на евакуаційний автомобіль для медиків 23-ї окремої механізованої бригади (ОМБр).

Місцеві жителі та гості ярмарку мали змогу придбати різноманітні домашні смаколики, скуштувати справжньої української медовухи та поласувати свіжо викачаним медом. Захід вирізнявся не лише смачними наїдками, а й дружньою атмосферою, яка панувала на кожному кроці.

«Так, як продукції наші бджілочки нагодували дужо, як справжні українські газдині, ми подалися далі. Протягом години зуміли знайти локацію, владнати організаційні питання та через годину усі разом гомоніли в р-ні Тяжилова», – зазначила на своїй сторінці одна з учасниць та організаторка заходу Оксана Іванькова.

Завдяки спільним зусиллям волонтерів та небайдужих відвідувачів ярмарку вдалося зібрати близько 100 000 гривень. Ці кошти стануть першою цеглиною у придбанні кейсеваку (евакуаційного автомобіля) для медиків 23-ї ОМБр.

«Дякуємо усім, хто організував, долучився до організації та тим, хто завітав на ярмарок, не пошкодувавши коштів та ресурсів», – зазначено у повідомленні Вороновицької територіальної громади. 

Благодійний ярмарок ще раз показав, наскільки важлива згуртованість та підтримка у складні часи. Кожен внесок, кожна копійка є вагомим кроком до наближення перемоги та підтримки наших захисників.



Джерело