Вчора, 4 серпня, за межами селища Тиврів у Вінницькому районі сталася ДТП. Водій автомобіля «Нива» не впорався з керуванням, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся.

За попередньою інформацією, 50-річний водій автомобіля «Нива» з'їхав з дороги, не впоравшись з керуванням, що призвело до перевертання транспортного засобу. Подія сталася за межами селища Тиврів у Вінницькому районі. 

На місце аварії оперативно прибули рятувальники. Вони деблокували водія з пошкодженого автомобіля та від'єднали акумуляторну батарею, щоб запобігти можливому загорянню транспортного засобу. За інформацією ДСНС, водій автомобіля відмовився від госпіталізації.

Цей інцидент підкреслює важливість дотримання правил дорожнього руху та обережності під час керування транспортними засобами. Водіям слід завжди бути уважними та відповідальними за кермом, щоб уникнути подібних ситуацій.

Нагадаємо, що в разі дорожньо-транспортної пригоди слід негайно звертатися за допомогою до служб порятунку, які завжди готові оперативно реагувати та надавати необхідну допомогу.

Джерело