Завдяки небайдужим громадянам Вінниці, патрульним вдалося затримати водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Рано вранці 6 серпня на лінію 102 надійшов виклик від мешканців Вінниці про підозрілого водія автомобіля Renault Megane, який, ймовірно, кермує напідпитку. Патрульні оперативно відреагували на повідомлення і прибули на вказану адресу, де виявили та зупинили зазначене авто.

Під час спілкування з водієм, інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік добровільно погодився пройти тест за допомогою алкотестера. Результат показав вміст алкоголю в крові 3,18 проміле, що в 16 разів перевищує допустиму норму. 

Крім того, під час перевірки водійського посвідчення виявилося, що інформація про документ була відсутня у базі даних, а саме посвідчення мало ознаки підробки: колір та шрифт не відповідали державним стандартам.

Для встановлення всіх обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група. У результаті на 44-річного водія Renault Megane було складено протокол за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп'яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП).

Джерело