Чотири системи РЕБ та Starlink стали ще однією підтримкою волонтерів "Комашки Team" для наших захисників.

  • Волонтерська спільнота «Комашки Team» передала військовим чергові подарунки.
  • Волонтерів підтримав Тур-Клуб «Бідняжка».
  • Скільки грошей зібрали і що за них придбали?

Денис Міляновський з волонтерської спільноти «Комашки Team» розповів про завершення ще одного збору для наших захисників. Повідомив, скільки донатів отримали «комашки» цього разу і що за них придбали.

«Друзі, колеги і просто прекрасні люди, ми впоралися з черговим збором, — написав Денис у Фейсбуці. — Разом зібрали 260 тисяч гривень, купили три мобільні системи радіоелектронної боротьби (РЕБ) та систему Starlink».

Волонтер уточнив, що «комашок» суттєво підтримав Тур-Клуб «Бідняжка». Їхній внесок — 105 тисяч гривень. За ці кошти вдалося купити ще одну систему РЕБ для розвідки. Загалом вийшло чотири системи.

«Системи РЕБ уже на місці, у Донецькій області, —  написав Денис. — Вони вже захищають наших хлопців. Тепер у нас в роботі дві «комашки»-багі. Їх чекають на Сході країни розвідники».


Реквізити для підтримки нового збору волонтерської спільноти «Комашки Team» повідомимо  в кінці тексту.

Волонтер розмістив фото передачі систем РЕБ військовим, уточнив, що їх отримали бійці 131-й Окремий розвідувальний батальйон Сухопутних військ та 108-й Окремий механізований батальйон “Вовки Да Вінчі”, нині він у складі 59-ї бригади ЗСУ.

За словами волонтера,  «комашки» працюють у семи підрозділах на різних напрямках. Беруть участь в евакуації, підвезенні боєкомплекту і навіть працюють в «антишахедній» групі.

«Уявляєте? Наші «комашки» збивають «мопеди»», — написав Денис Міляновський.

«Машини, дрони, РЕБи, гума, акумулятори, генератори, зарядні станції, ноші, рації, антени, сітки, турнікети — це все те, чим жили «комашки» цей рік.

Волонтерською командою було виготовлено та передано Силам оборони України 16 «комашок» – багі, два мінівени, два універсали, седан та мотоцикл. Відремонтовано п’ять позашляховиків та багі.

Підтримати волонтерську спільноту «КомашкиTeam» можна за такими посиланнями:

Монобанк: https://send.monobank.ua/jar/3oZ8BLeb2C

PayPal: d[email protected]

Поповнити через Приват24: https://www.privat24.ua/send/c6nbb

Картка ПриватБанк: 5168752102142281



Джерело