31 серпня Офіс туризму Вінниці запрошує всіх любителів українських краєвидів та природи на захопливу мандрівку до Буцького каньйону. Це ідеальна можливість провести останній день літа, насолоджуючись теплим сонцем та красою природних і рукотворних пам’яток.

Програма туру:

  • Перша зупинка: Парк у Немирові
    Подорож розпочнеться з відвідування історичного парку, закладеного наприкінці XVIII століття польським магнатом Вінцентієм Потоцьким. Парк був розширений до 85 гектарів княгинею Марією Щербатовою, яка перетворила його на англійський пейзажний парк, запросивши для цього садівників із Відня та Праги. На території парку також знаходиться старий палац, перебудований княгинею у величний маєток, будівництво якого тривало понад 20 років.
  • Друга зупинка: Кінно-спортивний комплекс «Parade Allure»
    Далі мандрівники відвідають кінно-спортивний комплекс «Parade Allure», розташований на території Жашківського кінного заводу, що має понад столітню історію. На 300 гектарах тут розташовані пасовища, ставки, стайні, манежі та інші приміщення для розведення та догляду за кіньми.
  • Фінальна зупинка: Буцький каньйон
    Завершить подорож вражаючий Буцький каньйон, який простягнувся на 5 кілометрів уздовж річки Гірський Тікич. Каньйон вражає своєю красою і нагадує скандинавські фіорди. Тут мандрівники зможуть побачити двометровий водоспад Вир, залишки першої в Україні Буцької ГЕС та руїни водяного млина XIX століття. Особливою цікавинкою є протерозойські граніти, вік яких оцінюють у 2 мільярди років.

Не пропустіть нагоду провести останній день літа у незабутній подорожі! Реєструйтеся та дізнавайтеся більше за посиланням: https://forms.gle/DCCzu2uucRBqeTZR8.

    

Джерело