Ніч з 25 на 26 серпня стала трагічною для одного з гуртожитків Вінниці, де між двома чоловіками сталася смертельна бійка.

За інформацією відділу комунікації поліції Вінниччини, у ніч на 26 серпня у гуртожитку Вінниці було знайдено закривавлене тіло чоловіка. Мешканець гуртожитку, який виявив жертву, одразу повідомив про це поліцію.

На місці події поліцейські з’ясували, що 47-річний потерпілий гостював у 44-річного підозрюваного. Під час спільного розпивання алкогольних напоїв між чоловіками виникла сварка, яка швидко переросла у бійку. Під час сутички підозрюваний завдав численних ударів по тулубу та голові потерпілого, що спричинило його смерть.

Після вчинення злочину підозрюваний спробував замаскувати сліди й переніс тіло до коридору загального користування, а сам втік. Оперативники поліції, за участю правоохоронців, розшукали зловмисника у його матері, де він переховувався від правосуддя.

Підозрюваного затримали у процесуальному порядку. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, що передбачає умисне тяжке тілесне ушкодження, яке призвело до смерті потерпілого. Санкція цієї статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, і досудове розслідування триває під керівництвом Вінницької окружної прокуратури. Поліція продовжує з’ясовувати всі обставини трагедії.

Джерело