Коли настає момент  обирати шкарпетки дитячі здається, що нічого складного у цьому немає.  Вибір, на сьогоднішній день величезний. В принципі, так і  є, вибрати шкарпетки для дітей не так складно. Важливо тільки зробити це правильно, так, щоб сподобалося дитині та батькам. 

Правильно вибрані шкарпетки дитячі здатні забезпечити комфорт, допомагають підтримувати здоров’я дітей на високому рівні. Але за якими критеріями варто робити вибір, щоб не розчаруватися і не припуститися помилок? Розглянемо, щоб зробивши заявку в онлайн-магазині, точно знати, що цей вибір виявився правильним. 

Основні вимоги до дитячих шкарпеток 

Виготовляються такі вироби з натурального матеріалу. Самою популярною вважається основа з бавовни, де не міститься алергенів. Такий матеріал швидко висихає, «дихає». Тканина дбає про те, щоб не допустити розмноження шкідливих мікроорганізмів, які призводить до хворіб шкіри. 

Виготовляти подібні вироби можуть з міцного льону, бамбукового волокна, теплої вовни. У таких моделей можуть бути індивідуальні переваги, особливості. Але можуть бути і певні домішки із синтетики:

  • Можна додавати до складу лайкру та еластан;
  • Віскозу та нейлон;
  • Капрон та поліамід. 

Синтетика, яка присутня у дитячих шкарпетках, є повністю безпечною для чутливої шкіри  дітей. Також здатна захищати вироби від передчасного зносу, термін придатності стає більшим, до того ж ніжка не ковзає у взутті. Все це робить комфорт вищим, захищає стопи від можливості подразнення. Ціна на такий товар вигідна, що також відіграє значну роль у виборі підходящої моделі. 

Особливості вибору шкарпеток для дітей 

Головна характеристика полягає у розмірі ноги малюка. Орієнтуватися варто на довжину дитячої стопи. З боку виробника також можливі показники щодо віку, але тільки на них орієнтуватися не варто. Кожна дитина може мати свої індивідуальні особливості. 

Дитячі моделі шкарпеток можуть відрізнятися за сезонністю:

  • Шкарпетки призначені для літа. Виготовляють такі моделі із тонкого матеріалу. Частіше за все, використовується бавовна. Купити такі шкарпетки можна недорого. Підходить для фізичної активності;
  • На осінь чи весну можна купити демісезонні шкарпетки. Моделі можуть мати стандартну довжину або бути подовженими до коліна.  Тканини легкі, але з утепленою підкладкою;
  • Для зими краще за все підходять спеціальні моделі з бавовни. Також це  можуть бути багатошарові матеріали. Це надійно захищає від морозу. 

Знаючи всі ці особливості вибору, можна залишатися впевненими, що купили для дітей найкраще. 

Широкий вибір шкарпеток для дітей у магазині «Дюна» 

Звертаючись до магазину “Дюна” шкарпетки зможете придбати високої якості та за доступними цінами. До того ж у магазині регулярно пропонують знижки й товари по акції.Копіювати текстСкопіювати HTMLВідмовитисяВиконав