15 вересня у Вінниці відбудеться благодійний ярмарок на підтримку Третьої окремої штурмової бригади.

У Вінниці незабаром пройде важливий захід — благодійний ярмарок, метою якого є зібрати кошти для підтримки 3-ї окремої штурмової бригади. Організатори закликають жителів міста долучитися до ініціативи та підтримати українських захисників, які потребують допомоги. Благодійний ярмарок відбудеться 15 вересня на терасі ресторану "Clover", що знаходиться за адресою площа Калічанська, 2а (колишня Гагаріна).

На ярмарку будуть представлені різноманітні товари від українських виробників, серед яких дитячий одяг, крафтові свічки, прикраси та медові смаколики. Відвідувачі також матимуть змогу придбати сертифікати на заняття ручним ліпленням, що є не лише цікавим, а й корисним досвідом для творчих людей. 

Усі кошти, зібрані під час заходу, будуть направлені на підтримку 3-ї окремої штурмової бригади, яка веде активні бойові дії на фронті. Волонтерська організація «Karma», яка є ініціатором ярмарку, закликає всіх небайдужих долучитися до заходу та допомогти нашим захисникам. Це чудова можливість підтримати військових і водночас придбати оригінальні товари від українських майстрів.

Організатори події наголошують на важливості благодійних заходів, які не лише збирають кошти для військових, але й об'єднують громаду у прагненні допомогти своїй армії. Кожен, хто відвідає ярмарок, зможе зробити свій внесок у підтримку захисників, які борються за нашу свободу.

Джерело