Подія відбулася 17 вересня в літературно-меморіальному музеї, де народився і проживав класик української літератури.

Як повідомляє сайт Visit Vinnytsia, спеціально до ювілею Михайла Коцюбинського презентовано марку під назвою «Михайло Коцюбинський. Хвала життю». Вона стала частиною циклу «Натхненники Вінниці», який ініціював Офіс туризму міста з метою популяризації видатних постатей Вінниці та її культурної спадщини. Марку створив відомий дизайнер Андрій Янченко, який зобразив портрети Михайла Коцюбинського в різні роки його життя, доповнивши їх сонячно-квітковим орнаментом — символами, що відображають любов письменника до природи.

Церемонія погашення марки відбулася у вінницькому музеї, де пройшло дитинство і молоді роки Коцюбинського. У заході взяли участь Максим Філанчук, директор департаменту культури Вінницької міської ради, Лариса Кравченко, директорка музею Михайла Коцюбинського, та Оксана Шабанова, директорка з розвитку мережі Вінницького регіону АТ «Укрпошта». 

Учасники церемонії поставили на марках відбиток штемпеля постійної дії «Місто ідей» і підписали конверти, які стали символом шанування пам'яті та творчості Великого Сонцелюба. Марка вже доступна для колекціонерів та поціновувачів української культури.

Джерело