Два працівники поліції у Вінниці проявили оперативність та рішучість, врятувавши чоловіка, який опинився у небезпечній ситуації.

Поліцейські Сергій Смірнов та Богдан Шаповалюк, виконуючи свої обов’язки біля підрозділу поліції, почули крики про допомогу. Озирнувшись, вони помітили, що голос йде з напрямку будівельного котловану.

Наблизившись до котловану, правоохоронці виявили чоловіка, який заплутався в огороджувальній стрічці та не подавав ознак життя. Розуміючи серйозність ситуації, поліцейські негайно кинулися на допомогу. Вони дістали потерпілого з багнюки, в якій він ледь не загинув.

Після порятунку поліцейські надали чоловікові першу медичну допомогу, залишаючись поруч, поки не впевнилися, що з ним усе гаразд. Завдяки їхній оперативності та професіоналізму, йому вдалося уникнути трагічних наслідків.

За вчинок, що свідчить про готовність допомогти в критичній ситуації, працівникам поліції надійшло чимало слів подяки. Громадяни, які стали свідками порятунку, зателефонували на спецлінію поліції «102», щоб висловити вдячність за героїчний вчинок.

Джерело