У заході взяли участь родини військовополонених, небайдужі вінничани та колектив «ЯМаріуполь».

У Вінниці вкотре відбулася акція на підтримку військовополонених «Не мовчи – полон вбиває». Про це повідомили в центрі «ЯМаріуполь.Вінниця».

"Повернення наших героїв – це спільна справа всіх українців. Ми маємо докладати зусиль для їхнього звільнення! Акції підтримки відбуваються кожної суботи, і кожен може долучитися!"- зазначають у «ЯМаріуполь».

У заході взяли участь родини військовополонених, небайдужі вінничани та колектив «ЯМаріуполь».

«Тільки об'єднавшись, ми зможемо повернути додому тих, хто зараз потребує нашої підтримки більше, ніж будь-коли» – закликає Катерина, помічник ветерана центру «ЯМаріуполь. Вінниця».

У центрі нагадали, що родини військових та військовополонених можуть звернутися за підтримкою до помічника ветерана «ЯМаріуполь». Проєкт «Ветерани» покликаний допомагати військовим та їх родинам забезпечити базові потреби та надати всебічну допомогу.

Новини Вінниці / «Не мовчи - полон вбиває»: у Вінниці провели акцію підтримки військовополоненихНовини Вінниці / «Не мовчи - полон вбиває»: у Вінниці провели акцію підтримки військовополоненихНовини Вінниці / «Не мовчи - полон вбиває»: у Вінниці провели акцію підтримки військовополонених

Джерело