На базі Харчового хабу Комаргородського вищого професійного училища, що розташоване в межах Томашпільської громади, вперше відбулася практична частина курсів підвищення кваліфікації для кухарів закладів дошкільної та шкільної освіти.

Про це повідомляють на сторінці Комаргородського вищого професійного училища.

Темою навчання стало: “Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти”.

Захід реалізовано в межах Швейцарсько-українського проєкту DECIDE — “Децентралізація для розвитку демократичної освіти”, який активно сприяє покращенню умов навчання і, зокрема, шкільного харчування.

Практичні заняття дали учасникам нові знання, ідеї для страв та мотивацію змінювати харчування дітей на краще. Такий підхід — це інвестиція в здоров’я та розвиток молодого покоління.

“Віримо, що такий крок — це інвестиція у здоров’я та розвиток дітей, адже якісне харчування – якісна освіта!” – йдеться у повідомленні громади.

Світлини зі сторінки училища.

 

Джерело